Selamat Datang Ke Bintongan





Ni Pengikut Gua

Malaysia is among the most friendly and hospitable places in the world

zwani.com myspace graphic comments

Malaysia is among the most friendly and hospitable places in the world to work and live in, while Malaysians are warm, friendly people who easily accept foreigners into their circle of friends.
Malaysia is among the most friendly and hospitable places in the world to work and live in. In addition, the country's tropical climate with its uniform temperatures allows light, comfortable clothing throughout the year.
Expatriates and their families will enjoy a safe and comfortable living environment with 21st century amenities, good healthcare and medical facilities, excellent educational institutions, and world-class recreational and sports facilities - at costs much lower than in their own countries.
One of the country's most distinctive features is its rich diversity of cultures, a heritage derived from its racial mix of some of the world's oldest civilisations - Malay, Chinese and Indian. This potpourri of race and culture has enabled Malaysians to speak at least two, and even three, languages - Malay (the national language), English, and their own mother tongue. Living in such a cosmopolitan environment, Malaysians are warm, friendly people who easily accept foreigners into their circle of friends.




Friday, April 27, 2012

MAYday mayday mayday [dah jumpo] alhamdullilah,,,


Just got this awful news -the abduction of the student Nayati Shamelin Moodliar, in Mont’Kiara, KL this morning. The auto used was a black Proton Gen 2. The tag number is WNH 1356. (Police have just verified that this is a false number plate). Anyway there were two dark-skinned male occupants seen abducting this kid. Please, if you have any news of this child, or car please call the Malyasian Police at 999, or the school at 0320938604. Please share...we do not want this to happen to any of our kids. We await further confirmation from the authorities.

Saturday, April 21, 2012

Wanita Ahli Surga ? lu pikir lah sendiri.. tentu anda suka dgn n3 ini....

undi lah pas , pkr atau dap 
“Respirar y Disfrutar De La Vida Que Es Muy Corta”
 "Politicians are like diapers. They both need changing regularly and for the same reason"

 1. Wanita yang digantung dengan rambutnya karena tidak menjaga rambutnya (dijilbab) dikalangan laki-laki. 
2. Wanita yang digantung dengan lidahnya, karena dia menyakiti hati suaminya, dengan kata-katanya.” Kemudian Nabi s.w.a. bersabda: “Tidak seorang wanita pun yang menyakiti hati suaminya melalui kata-kata, kecuali Allah s.w.t. akan membuat mulutnya kelak dihari kiamat selebar tujuh puluh dzira kemudian akan mengikatkannya dibelakang lehernya.” 
3. Adapun wanita yang digantung dengan buah dadanya, karena dia menyusui anak orang lain tanpa seizin suaminya. 
 4. Adapun wanita yang diikat dengan kaki dan tanganya itu, karena dia keluar rumah tanpa seizin suaminya, tidak mandi wajib dari haid dan dari nifas (keluar darah setelah melahirkan). 
5. Adapun wanita yang memakan badannya sendiri, karena dia bersolek untuk dilihat laki-laki lain serta suka membicarakan aib orang lain. 
6. Adapun wanita yang memotong-motong badannya sendiri dengan gunting dari neraka, dia suka menonjolkan diri (ingin terkenal) dikalangan orang banyak, dengan maksud supaya mereka (orang banyak) itu melihat perhiasannya, dan setiap orang yang melihatnya jatuh cinta padanya, kerana melihat perhiasannya. 
 7. Adapun wanita yang diikat kedua kaki dan tangannya sampai keubun-ubunnya dan dibelit oleh ular dan kala jengking, karena dia mampu untuk mengerjakan shalat dan puasa, sedangkan dia tidak mau berwudhu dan tidak shalat dan tidak mau mandi wajib. 
8. Adapun wanita yang kepalanya seperti kepala babi dan badannya seperti keledai (himmar), kerana dia suka mengadu-domba serta berdusta. 9. Adapun wanita yang berbentuk seperti anjing, kerana dia ahli fitnah serta suka marah-marah pada suaminya SUMBER

Wednesday, April 18, 2012

The black bastard from Negeria???

undi lah pas , pkr atau dap
 “Respirar y Disfrutar De La Vida Que Es Muy Corta”
 "Politicians are like diapers. They both need changing regularly and for the same reason"


video ni bukan di rakam di Malaysia tapi di luar negara....mungkin Afrika....mungkin Ghana...mungkin Uganda....tak kisah. Tapi tengok la perangai awang hitam nih... takde perikemanusiaan, ganas, tak ada undang2 dan seperti binatang. Kat dunia ni bukan tak ada kejadian bunuh membunuh nih... ada .... tapi tak de la di buat di tempat terbuka.... beramai-ramai seperti satu pesta keramaian pulak.....siap boleh rakam-rakam..... dan yang paling ngeri ialah sangat suka bakar orang hidup-hidup. Rakyat negara apakah ini?
dah tengok video..... tu kat luar negara. Kat dalam negara kita ni pulak apa cerita?

ohhh..... kemudian bila datang negara orang berlagak seolah-olah kaulah lelaki budiman. Tutur kata manis kalah kilang gula.... maka tersungkurlah perempuan-perempuan sangap. Hitam macam ni pun korang boleh?
Bukan takat bagi duit tapi body sekali kau bagi kat gagak hitam nih....eeuuwww.

memang biadap

Pisah kan Politik dan Kerajaan,, dan faham kan ,, jgn jadi BINGAI

undi lah pas , pkr atau dap 
 “Respirar y Disfrutar De La Vida Que Es Muy Corta” 
"Politicians are like diapers. They both need changing regularly and for the same reason"

By Mohd Ariff Sabri Aziz | April 18, 2012

A political party does not own the government. A political party may legislate but the implementation is carried out by civil servants who are beholden to the constitutional ruler.
We should be able to separate government and political party.
Development is not something unique to Umno. Every party that has power can carry out development.
As such, Umno can’t go around claiming only they can bring on development. The governments in Penang, Kelantan, Selangor, and Kedah also carry out development, indeed the development there has been achieved on more meritorious grounds.
These states have better reserves, operated and achieved surplus budgets and have been able to avoid wasteful spending. Those are sterling qualities of good governments.

Prime Minister Najib Tun Razak recently lectured the people not to repeat their mistake.
What mistake is he talking about? Is he alluding that the people’s decision in the historic elections in 2008 was a mistake?
The only mistake which people are now realising is that Umno and Barisan Nasional have fleeced the country. This is a government that subsidises its falsehoods on mounting debt.
The public debt in relation to our GDP is almost reaching the breaking point.
Yet the country’s incompetent and ignorant leaders are proclaiming it’s all right. And we have not even counted the value of guarantees given by this government to incompetent government-linked companies (GLCs) which, if they default, places all the questionable loans given to questionable people with questionable business proposals, on the shoulders of the people.
Umno has lost legitimacy
Don’t forget RM1.3 trillion of ill-gotten money has been spirited out of the country over a period of 10 years. A small percentage, RM130 billion, of which could have been injected into the national budget to finance development.
Also, we have the RM20 billion a year lost on leakages – an euphemism for corruption. Let us kick out the deceivers.
The fact is Umno has lost its legitimacy. It has forfeited all the powers it inherited since 1957 to accomplish what it set out to do, which was to uplift the Malays.
Why? Because it started on the wrong premise and that premise wasn’t adapted and evolved into the engine to uplift Malays first and then country.
This now, is the overriding fear of Umno because it can no longer defend its legitimacy and therefore its reason to continue to be in power.
The only reason why Umno is coming to its inglorious end is because its myths are no longer sustainable.
Umno has survived on several myths spun and drilled into the Malay subconscious over generations.
It has survived on the myth that Malays and Umno are inextricably linked. The myths we mean include: the fate of Malays rests on the fate of Umno; the fate of Malay rulers is linked to the fate of Umno; and the fate of Islam depends on the fate of Umno.
This is Umno’s trinity of falsehoods which formed the foundation of Umno’s legitimacy with the Malays.
A party that survives on myths and falsehoods and not sustained by principles, can never endure. And so it is that Umno has reached its end.
We can neither hasten nor postpone its demise.

The writer is a former Umno state assemblyman but joined DAP earlier this year. He is a FMT columnist.

Sunday, April 15, 2012

Baca Kisah ini ,, menarik,,,,

undi lah pas , pkr atau dap
 “Respirar y Disfrutar De La Vida Que Es Muy Corta” 
"Politicians are like diapers. They both need changing regularly and for the same reason"

Saturday, April 7, 2012

Undi La P.rAkyat

undi lah pas , 
pkr atau dap
 “Respirar y Disfrutar De La Vida Que Es Muy Corta”
 "Politicians are like diapers. They both need changing regularly and for the same reason"

Thursday, April 5, 2012

Mustapha Kamal Attaturk

Sewaktu Mustapha Kamal Attaturk menjadi PM Turki, dia telah membuat undang-undang yang amat berlawanan dengan ajaran agama Islam, antaranya ialah "Membolehkan perempuan memakai tudung dengan syarat pakai skirt".

Buat renungan bersama: Teladan Dari Kisah Hidup Mustafa Kamal Attartuk.(tidak diniatkan untuk mengaibkan si mati… tetapi sebagai pengajaran kepada semua manusia termasuk diriku. 

sumber dari BLOG ini

undi lah pas , pkr atau dap “Respirar y Disfrutar De La Vida Que Es Muy Corta” "Politicians are like diapers. They both need changing regularly and for the same reason"

~ WAZZUB ~ date line 7 April.. lekas lekas,,,,, HUrry Hurry... 3 Hari Lagi,,,

~ WAZZUB ~ memberi peluang kepada anda seluas langit tanpa had.
Sertai dan daftar percuma “downline” saya melalui:

Maklumkan kepada saya dengan menghantar e-mel ke allheme@yahoo.com setelah anda mendaftar (sign-up) sebagai Ahli Keluarga WAZZUB.

 Sila daftar di link ini :-

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang WAZZUB, sila layari:

Langkah 1 - membaca semua fakta-fakta penting pada: www.wazzub.info/facts.htm.

Langkah 2 - baca "Bagaimana - Kenapa  WAZZUB  berbeza? http://www.wazzub.info/difference.htm

Langkah 3 - membalas e-mel ini untuk menjamin kedudukan         *PERCUMA* dengan menyediakan info berikut:
a) Nama penuh:
b) Alamat e-mel yang dipilih:
c) Nombor telefon: (Pilihan)

Langkah 4 – perkenalkan kepada ahli keluarga anda terlebih dahulu, seterusnya menjemput kawan-kawan dan rakan-rakan anda untuk menjadi sebahagian dalam cerita kejayaan ini (dengan menghantar e-mel kepada mereke-mereka yang ingin anda jemput hanya menggunakan templat ini).
Pastikan untuk memperibadikan kepada diri sendiri.

WAZZUB begitu menarik dan begitu kuat dengan lebih daripada 170,000 ahli-ahli yang menyertai dalam hanya 16 hari, mereka menambah lebih pelayan untuk mengendalikan berjuta-juta ahli yang akan turut serta.

99.99% daripada dunia tidak tahu tentang perkara ini lagi.
Pintu-pintu pendaftaran akan ditutup pada 08 April 2012 (tengah malam Waktu Timur)
Jadi apa yang perlu anda lakukan?
AMBIL TINDAKAN........Rampas masa depan anda........Mula mempromosikan  WAZZUB SEKARANG.
Kami bukan MLM, kita berada dalam satu kelas yang tersendiri.
Sebagai ahli percuma, matlamat anda adalah untuk menyebarkan berita (jauh dan luas) secepat yang anda boleh. Lebih ramai orang-orang anda yang mendaftar (percuma) dalam "Uni-level x 5" WAZZUB FAMILY menjelang 9 April, 2012, lebih banyak wang anda akan terima setiap bulan (tanpa melakukan kerja yang lebih).
Mula membina Keluarga WAZZUB anda SEKARANG dengan MENGHANTAR surat promo. Apa yang anda perlu lakukan adalah masukkan link peribadi anda dan tandatangan anda dan copy / paste surat seterusnya hantar kepada semua kenalan anda, keluarga, rakan-rakan dan sebagainya.
Link peribadi anda hanya akan diperolehi selepas anda mendaftar diri anda sebagai ahli.
Kemudian duduk dan menonton jumlah Ahli-Ahli Keluarga WAZZUB PERCUMA (Times "x" $1.00) berkembang setiap hari dengan pergi ke link yang akan disediakan nanti dan masukkan alamat e-mel anda.
Anda mempunyai kelebihan untuk menjadi salah satu daripada yang pertama untuk menyertai - SEBELUM PELANCARAN PRA-RASMI.
Tetapi anda perlu cepat dan mendaftar awal tanpa apa-apa kos, lebih banyak wang anda boleh perolehi hanya dengan menjemput lain-lain ahli – PERCUMA!
WAZZUB bukan sahaja peluang IMPIAN saya, tetapi ia juga boleh menjadi milik anda, jika anda INGIN mendapatkannya dan mengambil tindakan. Marilah bersama-sama kita mencapai ~ Kuasa “WE” atau Kuasa "Kami/Kita" ~
Bersyukur akan sentiasa kepada Allah!
Bersama-sama kita mengaktifkan kuasa “Kami/Kita”!
Saya berurusan secara lansung dengan “Master Distributor- Global”.
Jika anda perlu keterangan lanjut, saya sedia  membantu. Saya boleh dihubungi seperti maklumat perhubungan yang tertera dibawah.
Terima kasih dan “Kita” berjumpa lagi selepas ini.

Sertai dan daftar percuma “downline” saya melalui:

Yang berminat boleh email nama dan jika ada group anda email sekali ke allheme@yahoo.com.


Sunday, April 1, 2012

Tengku Alina Bt Tengku Ismail

 kesihan pompuan ni di jadi gambar profile mat mat scammer di tagged

 I'm Tengku Alina Bt Tengku Ismail, i work with Gems Chemical Company in England. I will like to introduce you to this business opportunity. I need your urgent assistance, which will be a benefit to both of us financially. I am contacting you because i don’t want to lose this contract provided by our company because we both going to get a good profit from this business in the coming future. That is why i’m requesting you to be the supplier to our company so that we can both take advantage of this business opportunity in the company now. Currently our company needs a three(3)years constant supplier of a product called SYNCHYSITE ANHYDRITE which is a new scientific chemical fluid substance, it is of lubricant, mainly used in the gemological laboratory for the purification of diamonds clarity treatment, generally what this fluid does is to penetrate deep into diamond and vaporizes out black inclusions in Diamonds and other precious stones. The original supplier of these product is in Malaysia and former supplier of this product to our company has finished his contract and our company is looking for any other person who can be able to supply the SYNCHYSITE ANHYDRITE in large quantity so that to meet the demand of our consumers and merge into partnership with the company presently. The main reason why i’m writing you this mail is to seek your interest for assistance, i just want you to act as an intermediary agent to stand the gap between the sellers of the product (in Malaysia)and the buyers (our company). This is a big business, which will be of good dividends to both of us. I only need your cooperation to make this business successful. I will give you more information about this, if you are willing to stand as the agent to supply our company the product. Firstly, i will like to secure a supply contract deal for you as a supplier to the company where i work. Based on percentage, originally the actual purchasing price of this chemical by the company per carton is about $4,000USD if i convert this to US dollars, while in Malaysia the local selling price is $2,100USD and our company needs not less than 200 cartons of this product now. The reason why i want you to be our agent is to be the link connecting the local seller in Malaysia directly to the buying company then the profit margin will be shared by both of us 50% to you while 50% to me. Your major assistance for me is just for you to discuss to our company director that you can supply the company the product and also go in details in terms of price and mode of payment then we can start from that point. Please get back to me as soon as you receive my mail if you are interested and willing to do business with me so that i can give you the local seller's contact in Malaysia so that you can contact her to ask if she has this product now in stock to supply to you. Before our company will send our purchasing manager down to Malaysia to purchase this product from you directly. Thanks for your co-operation. Am waiting to hear from you soon.

Tengku Alina