welcome

 

 

Selamat Datang Ke Bintongan

DIMANA MELAYU BANGGANG DI SITU UMNO MENANG

 

 

 

Ni Pengikut Gua

Malaysia is among the most friendly and hospitable places in the world

zwani.com myspace graphic commentsMalaysia is among the most friendly and hospitable places in the world to work and live in, while Malaysians are warm, friendly people who easily accept foreigners into their circle of friends.
Malaysia is among the most friendly and hospitable places in the world to work and live in. In addition, the country's tropical climate with its uniform temperatures allows light, comfortable clothing throughout the year.
Expatriates and their families will enjoy a safe and comfortable living environment with 21st century amenities, good healthcare and medical facilities, excellent educational institutions, and world-class recreational and sports facilities - at costs much lower than in their own countries.
One of the country's most distinctive features is its rich diversity of cultures, a heritage derived from its racial mix of some of the world's oldest civilisations - Malay, Chinese and Indian. This potpourri of race and culture has enabled Malaysians to speak at least two, and even three, languages - Malay (the national language), English, and their own mother tongue. Living in such a cosmopolitan environment, Malaysians are warm, friendly people who easily accept foreigners into their circle of friends.


StarBug

HATE


Berkicauan

Thursday, April 5, 2012

~ WAZZUB ~ date line 7 April.. lekas lekas,,,,, HUrry Hurry... 3 Hari Lagi,,,

~ WAZZUB ~ memberi peluang kepada anda seluas langit tanpa had.
Sertai dan daftar percuma “downline” saya melalui:

Maklumkan kepada saya dengan menghantar e-mel ke allheme@yahoo.com setelah anda mendaftar (sign-up) sebagai Ahli Keluarga WAZZUB.

 Sila daftar di link ini :-
  http://signup.wazzub.info/?lrRef=ab3f7bf7

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang WAZZUB, sila layari:

CADANGAN SAYA:
Langkah 1 - membaca semua fakta-fakta penting pada: www.wazzub.info/facts.htm.

Langkah 2 - baca "Bagaimana - Kenapa  WAZZUB  berbeza? http://www.wazzub.info/difference.htm

Langkah 3 - membalas e-mel ini untuk menjamin kedudukan         *PERCUMA* dengan menyediakan info berikut:
a) Nama penuh:
b) Alamat e-mel yang dipilih:
c) Nombor telefon: (Pilihan)

Langkah 4 – perkenalkan kepada ahli keluarga anda terlebih dahulu, seterusnya menjemput kawan-kawan dan rakan-rakan anda untuk menjadi sebahagian dalam cerita kejayaan ini (dengan menghantar e-mel kepada mereke-mereka yang ingin anda jemput hanya menggunakan templat ini).
Pastikan untuk memperibadikan kepada diri sendiri.

SILA AMBIL PERHATIAN:
WAZZUB begitu menarik dan begitu kuat dengan lebih daripada 170,000 ahli-ahli yang menyertai dalam hanya 16 hari, mereka menambah lebih pelayan untuk mengendalikan berjuta-juta ahli yang akan turut serta.

CEPAT, BERTINDAK SEKARANG!!
99.99% daripada dunia tidak tahu tentang perkara ini lagi.
Pintu-pintu pendaftaran akan ditutup pada 08 April 2012 (tengah malam Waktu Timur)
Jadi apa yang perlu anda lakukan?
AMBIL TINDAKAN........Rampas masa depan anda........Mula mempromosikan  WAZZUB SEKARANG.
PERCUMA SELAMA LAMANYA (TIADA YURAN) + TIADA KERJA YANG PERLU DILAKUKAN + TIDAK PERLU MENJUAL + TIADA APA-APA PERLU DIBELI + BUKAN MLM  + TIADA APA-APA UNTUK DI MUAT TURUN (“DOWNLOAD”) CUMA DAFTARKAN DIRI ANDA SEBAGAI AHLI YANG PASTINYA PERCUMA.
INTERNET- PELUANG YANG SEMPURNA
Kami bukan MLM, kita berada dalam satu kelas yang tersendiri.
Sebagai ahli percuma, matlamat anda adalah untuk menyebarkan berita (jauh dan luas) secepat yang anda boleh. Lebih ramai orang-orang anda yang mendaftar (percuma) dalam "Uni-level x 5" WAZZUB FAMILY menjelang 9 April, 2012, lebih banyak wang anda akan terima setiap bulan (tanpa melakukan kerja yang lebih).
Mula membina Keluarga WAZZUB anda SEKARANG dengan MENGHANTAR surat promo. Apa yang anda perlu lakukan adalah masukkan link peribadi anda dan tandatangan anda dan copy / paste surat seterusnya hantar kepada semua kenalan anda, keluarga, rakan-rakan dan sebagainya.
Link peribadi anda hanya akan diperolehi selepas anda mendaftar diri anda sebagai ahli.
Kemudian duduk dan menonton jumlah Ahli-Ahli Keluarga WAZZUB PERCUMA (Times "x" $1.00) berkembang setiap hari dengan pergi ke link yang akan disediakan nanti dan masukkan alamat e-mel anda.
Anda mempunyai kelebihan untuk menjadi salah satu daripada yang pertama untuk menyertai - SEBELUM PELANCARAN PRA-RASMI.
Tetapi anda perlu cepat dan mendaftar awal tanpa apa-apa kos, lebih banyak wang anda boleh perolehi hanya dengan menjemput lain-lain ahli – PERCUMA!
WAZZUB bukan sahaja peluang IMPIAN saya, tetapi ia juga boleh menjadi milik anda, jika anda INGIN mendapatkannya dan mengambil tindakan. Marilah bersama-sama kita mencapai ~ Kuasa “WE” atau Kuasa "Kami/Kita" ~
Bersyukur akan sentiasa kepada Allah!
Bersama-sama kita mengaktifkan kuasa “Kami/Kita”!
Saya berurusan secara lansung dengan “Master Distributor- Global”.
Jika anda perlu keterangan lanjut, saya sedia  membantu. Saya boleh dihubungi seperti maklumat perhubungan yang tertera dibawah.
Terima kasih dan “Kita” berjumpa lagi selepas ini.

Sertai dan daftar percuma “downline” saya melalui:


Yang berminat boleh email nama dan jika ada group anda email sekali ke allheme@yahoo.com.

Wasallam.

No comments:

Post a Comment

Please Say Or Write Something, Thank You !